Veien til golf kurs!
Vi arrangerer VTG kurs etter behov. Meld interesse her!
Kontakt oss:
Giske Golfklubb, Nørestranda 81, 6040 Vigra. E-post, post@giskegolf.no. Styreleder Egil Valderhaug, mobil 97670501.
Golfonline Logo
Brukernavn

Passord


Hjelp til login?
Glemt passord?
Startsida
Baneguide
Turneringer
Medlemsskap
Styre og komiteer
Klubbmester
Hole in One
Kontakt oss
Bildegalleri
Linker
Artikkel forfattere
Arkiv
Referat fra dugnaden lørdag 25.04
Publisert 26.04.2020 av Daniel Giske
Vi var 20 stk på lørdagens dugnad, og fikk gjort mye. Alle dreneringsgrøfter ble igjen-lagt med duk, rør, og singel. Gangvei på 6-ern ble forlenget forbi et vått område. Bunkere ble ryddet og påfyll sand. Fairwayer er reparert for oppslått torv og i-sådd. Hele området ble ryddet for rusk. Klubbhuset ble vasket og desinfisert, samt alle korgene til driving-rangen. Stort skylle kar med klora vann klargjort, slik at brukerne kan dypp korgene i kloret vann etter bruk.
Det er lagt opp ute-kran for påfylling av drikkevann.
Greenene på hull 7, 8, og 9 må dessverre utbedres. Øvre jordlag inneholder for mye småstein, og vi tar av graset maskinelt, fyller på 10 cm jord-sand, legger på igjen graset renset for småstein, dresser ujevnheter, gjødsler og vanner. Greenene utvides noe. All sand er fremkjørt til greenene.
Green hull 8 ble nesten ferdig under dugnaden.
Det vi gå ca en måned før vi har greenene spilleklar, og vil anlegge vinter-greener frem til dette. Vi vil begynne å slå fairwayene på 7, 8 og 9 med fairway-klipper, slik at de får gradvis ønsket kvalitet innen greenene er spilleklar.
Ta kontakt for sponsoravtale Nordea Sparebanken Møre Ta kontakt for sponsoravtale Ta kontakt for sponsoravtale Ta kontakt for sponsoravtale