Veien til golf kurs!
Vi arrangerer VTG kurs etter behov. Meld interesse her!
Kontakt oss:
Giske Golfklubb, Nørestranda 81, 6040 Vigra. E-post, post@giskegolf.no. Styreleder Egil Valderhaug, mobil 97670501.
Golfonline Logo
Brukernavn

Passord


Hjelp til login?
Glemt passord?
Startsida
Baneguide
Turneringer
Medlemsskap
Styre og komiteer
Klubbmester
Hole in One
Kontakt oss
Bildegalleri
Linker
Artikkel forfattere
Arkiv
Praktisk informasjon vedrørende feilslag som fører til skade
Oppdatert 12.10.2020 av Daniel Giske. Publisert 12.10.2020 av Daniel Giske
Det har vært flere spørsmål om ansvar ved at golfballer på avveie treffer biler med skade på karosseri eller ruter, og evt. skade på bygninger av samme grunn.

I en nylig artikkel på Norsk Golf er dette godt beskrevet, og alle anbefaler å lese denne (gå inn å les på nettet). Kort gjengitt, må bileier få reparert skaden, og få dekket denne av sitt forsikringsselskap. Spiller er ansvarlig for å dekke egenandelen til bileier. Blir denne over kr 3000,-, kan spiller søke dekning hos Codan som er Golfforbundet forsikringsselskap for det overskytende beløp. De fleste selskap krever ikke tap av bonus, men skjer det er det bileiers kostnad.

Golfklubben er ikke ansvarlig hverken på utsiden av banen eller på parkeringsplassen. Plassen ved driving rangen er merket «parkering på eget ansvar», og selve parkeringsplassen er godt skjermet av trær. Således er en slik skadesak et forhold mellom skadegjører (spiller) og bil-/hus-eier, og koster spiller ca kr 3000,- om uhellet er ute.

Følg lenken til Norskgolf for og lese mer:
https://www.norskgolf.no/artikler/nyheter/feilslag-kan-koste-deg-3000-kroner
Ta kontakt for sponsoravtale Nordea Sparebanken Møre Ta kontakt for sponsoravtale Ta kontakt for sponsoravtale Ta kontakt for sponsoravtale